A csarnoképítés során a megrendelő számára jellemzően a legfontosabb tényező, hogy időben készüljön el az épület. A beruházónak van egy konkrét üzleti terve, aminek többnyire szerves részét képezi a csarnok átadásának pontos ideje is, amit tartani kell ahhoz, hogy őt ne érje anyagi kár a csúszás miatt. Cikkünkből megtudhatja, hogy mennyi időn belül építhető fel egy csarnok, illetve milyen tényezők befolyásolják a megvalósítását.

Az előkészítő fázis nélkülözhetetlen

Ahhoz, hogy minden óramű pontossággal haladjon és az épület határidőre elkészüljön, a legfontosabb a megfelelő előkészítő munka és a mérnöki ütemezés. Ajánlott inkább később elkezdeni az építkezést, és több időt szánni az előkészítő fázisra, hogy biztos minden rendben haladjon.

Csarnoképítés napra pontosan

Optimális esetben egy csarnokot négy-nyolc hónap alatt fel lehet építeni, természetesen attól függően, hogy milyen nagy és mennyire bonyolult az objektum.

A csarnokoknál egészen más trendek, határidők érvényesülnek, mint például a társasházak esetében, amelyeknél akár több hónapos, éves késések is lehetnek. A csarnokok megvalósításánál rendkívül feszített a tempó. Előfordulnak olyan esetek is, hogy a festési munkálatok még folyamatban vannak, de a készülő áruházban az árufeltöltés már zajlik. Sok esetben a boltok, plázák olyan marketinget időzítenek a nyitásra, hogy lehetetlen megtenni azt, hogy ne legyen minden időben kész.

Az építőiparban a határidők betartása a legfőbb nehézség, de nem nekünk!

A HÁsZ Kft. egyik legnagyobb erőssége, hogy gondosan kidolgozzuk a kivitelezést, az előkészítő munkákat, így a teljesítés idejét képesek vagyunk pontosan tartani. Nálunk nincsenek csúszások, illetve elhanyagolt munkák. Csapataink megbízhatóak és lendületesek, szükség esetén az erőforrásaink átcsoportosításával biztosítjuk az adott munka befejezését. Saját eszközállományunknak köszönhetően nem kell várnunk a munkagépekre sem, tehát a bérlési folyamattal sem húzzuk az időt.

További részletekért, illetve árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!