Generálkivitelezés

Egy épület felépíttetése rendkívül összetett és bonyolult folyamat. Amint belekezd, hirtelen minden a nyakába szakad, és az amúgy is sűrű napjai teljesen megbénítják. A különböző kivitelezőkkel való kapcsolattartás, egyeztetés egy végeláthatatlan folyamatnak tűnik, miközben a munka nem halad.

A generálkivitelező a szakkivitelezők megtalálásától, az alapanyagok beszerzésén át, egészen a tevékenységek összeszervezéséig mindent koordinál. Tehát a szerződésben foglaltaknak megfelelően már az épületet kulcsrakészen adják át Önnek.

A nagyobb létesítmények, például az ipari épületek, társasházak, irodaépületek, közintézmények precíz, véghatáridőre történő megvalósítása szinte lehetetlen, amennyiben nem egy tapasztalt generálkivitelezőre bízza a munkát.

Ismerje meg a generálkivitelezés legfontosabb pozitívumait!

Stresszmentes

Azok, akik saját irányításuk alatt már vettek részt építkezésen, jól tudják, hogy mennyi bosszússággal és fejfájással jár egy épület felújítása vagy felépítése. A generálkivitelezés ehhez képest teljes kényelmet és anyagi biztonságot nyújt az ügyfél számára, ugyanis minden kockázatot és nehézséget levesz a válláról. A generálkivitelező átvállalja az építkezés minden gondját.

Zökkenőmentes munkavégzés

A különböző vállalkozókkal való állandó konzultáció, az időpontok összeegyeztetése igazán embert próbáló feladat. A generálkivitelező kiterjedt kapcsolatrendszerének, tapasztalatának köszönhetően ezzel Önnek egyáltalán nem kell foglalkoznia, egy profi cég minden szükséges területre rendelkezik megfelelő szakemberrel. Emiatt az építkezés nemcsak egyszerűbb lesz, hanem akár több hónappal fel is gyorsítható.

Generálkivitelezés

A generálkivitelezőnek köszönhetően a feladatok gördülékenyen, fennakadások nélkül követik egymást. A szakkivitelezői csapatok összehangoltan dolgoznak együtt, hiszen nem különböző cégeknek kell együttműködniük. A generálkivitelező ismeri a munkafolyamatokat, tudja azoknak idő-, és térbeli szükségleteit, így megtalálja a legoptimálisabb kivitelezési ütemezést, mellyel a megrendelőnek pénz és időt takarít meg.

Pontosabb tervezés az árakkal

A saját irányítású építkezések sokszor egy végtelen költekezésnek tűnhetnek, ugyanis mindig van valami váratlan kiadás, amivel egyre csak növekszik az erre fordított összeg. A generálkivitelező sokkal kiszámíthatóbb, mivel rögzítve van egy konkrét műszaki tartalom, és az ahhoz tartozó vállalási ár, amiből az épületnek fel kell épülnie. Ennek értelmében a költségek pontosan tervezhetőek.

Garantált minőség

Egy nagy és erős cég, akinek képzett szakemberei vannak, nem követ el hibákat, így nem kell garanciális munkákat végezni az átadást követően. Ha mégis, akkor nem fut el a probléma elől, hanem minél hamarabb megoldja azt. Így a megrendelőnek nem kell a különböző kis vállalkozókkal küzdenie, akik általában csak a kibúvót keresik és egymásra mutogatnak. Ennek általában perek és ki nem javított hibák az eredményei.

Ha a tervezett beruházásának egyik része egy kivitelezendő épület, vagy egy felújítás, válassza a HÁsZ Kft. generálkivitelező szolgáltatását! Mi nemcsak minőséget, hanem tervezhetőséget, professzionális hozzáállást és megrendelői elégedettséget is kínálunk! Önre csak a kész munka átvételének terhe hárul!

A további részletekről tájékozódjon a weboldalunkról!