Szerződött anyagbeszállítóink egyike az európai építőipar egyik jelentős cége, a nagy múltú Baumit. Partnerünk immár több mint öt éve, rendszergarancia biztosításával szállítja számunkra a minőségi alapanyagokat. Az együttműködésünkről Csereklye Józseffel, a Baumit területi képviselőjével beszélgettünk.

Hogyan kezdődött a közös munka a HÁsZ Kft.-vel?

Ez egy igen régi történet. Megközelítőleg 5-6 évvel ezelőtt az egyik értékesítőnk felett bérelték az irodájukat, ott találkoztam velük. Ezzel az ismertséggel indult a közös munka.

Milyen az együttműködésük a céggel?

Remek és gyümölcsöző. Sok munkája van a HÁsZ Kft.-nek, amelyek jelentős részében mi vagyunk az anyagbeszállítók. Jó a kapcsolatunk a kollégáikkal, illetve a vezetősséggel is. Mindent meg tudunk beszélni velük, mindenre megtalálják a megfelelő megoldást, a lehető leggyorsabban. Ennek köszönhetően jóval könnyebb velük dolgozni, mint az idegenekkel. Ők szeretik a termékeinket, mi meg szeretjük őket, mert közvetlenek és jó munkát végeznek. Az együttműködésünket pozitívan ítélem meg, mindenféle téren.

hasz_furgon

Megbízható vállalatnak tartja a HÁsZ Kft.-t?

Abszolút. Egy feltörekvő és megbízható céget ismertem meg bennük.

Milyen minőségű anyagokat vásárolnak Önöktől?

A legjobb minőségű anyagoktól kezdve, az ár-érték arányban megfelelő projekttermékekig tulajdonképpen mindent vásárolnak tőlünk. A választás mindig a megrendelőik igényeitől, illetve a projektek nagyságától függ.

Úgy tudom, hogy Önök rendszergaranciát biztosítanak alapanyagaikra. Mit jelent ez a megrendelők számára?

Igen, 25 éves rendszergaranciát vállalunk termékeinkre. Ez azonban csak abban az esetben érvényesülhet, például egy homlokzati rendszernél, ha az összes ehhez szükséges anyagot – a ragasztót, alapozót, hálót, dübelt stb. – tőlünk vásárolják meg. Ha a rendszer egyik alkotóelemét máshonnan szerzik be, akkor már nem tudunk garanciát biztosítani.

Gondolom, nagyon sok építőipari céggel vannak kontaktban, miben más a HÁsZ Kft., mint a többiek?

Az emberi kapcsolatokat tudnám kiemelni. A közös munkát nagyban befolyásolja, hogy milyen az emberek összetétele, illetve megvan-e a megfelelő kémia. A HÁsZ Kft. nyitott felénk, amit mi is viszonzunk, ennek köszönhetően jó a kooperáció.

hasz_kft

Ajánlaná a HÁsZ Kft. szolgáltatását másoknak?

Nemcsak ajánlanám, hanem rendszeresen ajánlom is.

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a homlokzatszigetelési munkákban. Időközben a legjobb színvonalat képviselő anyagbeszállítókkal alakítottunk ki szoros kapcsolatot, hogy optimális eredményt tudjunk elérni. Mi nemcsak elvégezzük a munkát, hanem mindent megteszünk annak érdekében, hogy maradéktalanul elégedett partnerekkel bővítsük ügyfélkörünket!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!