A lakás egyik legfontosabb része a konyha, amely akár néhány év alatt is könnyedén elhasználódik, megcsúnyul. Az edények, a poharak, illetve a különféle kellékek mennyisége folyamatosan növekszik, emiatt nehéz teljes rendet teremteni, mindennek megfelelő helyet találni. A főzőműsorokban látható exkluzív, igényes, tökéletes tervezésű konyhákat, sokan megvalósíthatatlannak, egyszerű díszletnek tartják. Pedig a valóságban az Ön főzőhelyisége is lehet olyan, mint amit a tévéműsorokban lát.

Az egyedi tervezésű konyhabútorok számos pozitív jellegzetességgel bírnak. Ismerje meg ezeket a cikkünkből!

Praktikus kialakítás

Mindenkinek vannak kialakult szokásai, hogy mely fázisokat, milyen sorrendben végez egymás után. Az egyedi konyhabútor készítésénél ezeket is figyelembe lehet venni, ezzel pedig megkönnyíthető, elősegíthető a munkavégzés.

Önnek csak ki kell találnia, hogy mire vágyik, hogyan szeretné a berendezést, nem kell hosszú napokat a boltokban tévelyegnie, hogy az elképzeltekhez hasonlót találjon.

Minőségi anyagokból készül

Az sajátos igényekre szabott konyhabútor igény esetén elsőrangú anyagokból készül, így jóval jobb berendezést nyerhetünk általa. Ez nemcsak a megjelenésen dob sokat, hanem jóval időtállóbbak, és különlegesebbek is ezek a darabok.

A rendelkezésre álló tér kihasználható

A kényelmes munkavégzés érdekében minél több szabad pultfelület meghagyása a célszerű, valamint mindent úgy érdemes elrendezni, hogy könnyen és egyszerűen elérhetőek legyenek azok. A személyre szabott bútorzat a nem szabványméretű konyhagépek beépítését, optimális elhelyezését is lehetővé teszi.

A méretek az egyéni szükségletek szerint alakíthatóak, figyelembe véve a rendkívüli kéréseket, illetve a konyha különleges adottságait.

A kivételes tervezésű konyhabútor által kihasználható a rendelkezésre álló tér.

Személyre szabott

A konyha berendezésének harmonizálnia kell a lakás stílusával. A megtervezett, asztalos által készített bútorzat kérhető úgy is, hogy az tökéletesen illeszkedjen a teljes enteriőrhöz, valamint az Ön személyiségét is tükrözze.

Cégünk két évtizede foglalkozik konyhabútor készítéssel és a hozzátartozó kiegészítők gyártásával. Többek között egyedi méretű és formatervezésű konyhaajtót, szekrényt, asztalt, polcot, munkalapot és takaró panelt is tudunk gyártani. Segítségünkkel tulajdonképpen a teljes konyháját be tudja rendezni, már csak el kell döntenie, hogy mire vágyik!

Korszerű, teljeskörűen felszerelt CNC gépparkunknak köszönhetően kettő század pontossággal dolgozunk, így nálunk a hiba nem opció.

A konyhabútor megtervezése során szakértő munkatársaink praktikus tanácsokkal és bámulatos lakberendezési ötletekkel segítik Önt konyhája megtervezésében!

Válasszon praktikus, gyönyörű, páratlan konyhát, válassza a HÁsZ Kft. szolgáltatását! Kérjen árajánlatot »