Asztalos Cikk

A sorozatgyártmányok között is igen sok tetszetős darabot találhat, de mégiscsak más hatást kelt az egyedi tervezésű enteriőr. Az egyéni igényekre szabott bútorok, falépcsők, belső ajtók, falburkolatok, korszerű homlokzati megoldások lenyűgöző arculatot kölcsönözhetnek otthonának.

A különleges belsőépítészeti megoldások, speciális bútorvasalatok szinte korlátlan tervezési lehetőséget biztosítanak. Az egyedülálló asztalosipari termékek által minden egyes centimétert ki lehet használni a helyiségekben, mind a magasság, mind a szélesség tekintetében. Az sem mellékes, hogy igényei szerint alakíthatja a tereket, így az otthonában a saját egyénisége, stílusa érvényesülhet.

Bútorok

A lakás rendkívül lényeges eleme a bútorzat, amiből kifejezetten nehéz megtalálni az ideális darabokat. Ha mégis sikerül, bútorával nagy eséllyel találkozhat más lakásokban is, ami azt az érzést keltheti, hogy átlagos otthonnal rendelkezik. Ez a dilemma azonban nem gyötri majd többé, ha az egyedi tervezésű darabok mellett dönt!

Az asztalos által létrehozott konyhabútorok nagy előnye, hogy a nem szabványméretű eszközei is tökéletesen passzolnak majd a berendezésbe, így helyet takaríthat meg, valamint mutatóssá varázsolhatja lakása főzőhelyiségét.

Asztalos Cikk

A fürdőszobában sokaknál szűkös a hely, így ebben a helyiségben is jól jöhet, ha minden méretre van szabva, így biztosítva a 100%-os helykihasználást. Mindemellett a boltokban kapható fürdőszobabútorok kissé egysíkúak lehetnek, azonban az egyedi tervezés által bármilyen dizájnt megálmodhat.

A nappali a lakás egyik legtöbbet használt része, jellemzően a vendégeket is itt fogadjuk. Ha el akarja bűvölni a látogatóit a trendi és kellemes otthonával, akkor a páratlan bútorok lehetnek célszerűek.

Falépcsők

A beltéri lépcső meghatározó eleme a lakásnak, ezért a lépcsőválasztásnak nagy jelentősége van.

Az Ön által megálmodott lépcsők egyedülálló képet adhatnak az otthonának. A falépcsők nagy teherbíró képességgel rendelkeznek, letisztult szerkezetűek, természetes hatásúak. Feljárót bármilyen, akár egzotikus fából is készítethet, amit igénye szerint egyedi színre felület kezelünk.

Belső ajtók

A modern, méretre, illetve stílusra szabott ajtók kitűnő komfortérzetet nyújthatnak Önnek! A hagyományos ajtóktól kezdve a legkülönfélébb modern, rejtett vasalattal rendelkező nyílászárókig mindent elkészítethet, amit csak meg mer álmodni.

Asztalosműhelyünkben rövid határidővel vállaljuk egyedi belső ajtók, beltéri lépcsők, falburkolatok, illetve különleges bútorzatok készítését. Ön se elégedjen meg az átlagos sorozatgyártmányokkal, amikor olyan belsőépítészeti megoldásokat is választhat, amelyek kompromisszumok nélkül beilleszthetők otthonába és kizárólag az Ön ízlését tükrözik. A HÁsZ Kft. minden speciális elképzelését teljesíteni tudja, mi nem ijedünk meg a kihívásoktól!