Asztalos munkák

Egyedi igényekre szabott, magas minőségű belsőépítészeti-, valamint épületasztalos termékeket gyártunk, amelyek nem sorozatgyártmányok.

Munkánk során mind az esztétikumra, mind a komfortra egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk.

CNC gépkezelésben is jártas szakemberekkel, informatikai háttérrel, 1000 m2-es asztalosüzemmel és modern asztalosipari gépparkkal rendelkezünk, amelyek garantálják termékeink színvonalát. CNC gépünknek köszönhetően kapacitásunk megnövekedett, így bérmegmunkálást is vállalunk, például belső ajtók, egyedi vagy táblás homlokzatburkolatok gyártását.

Szakmai tapasztalatunkkal és modern innovatív gépparkunkkal segítünk megvalósítani az Ön lakberendezési ötleteit, hogy a megálmodott helyiségekben igazán jól érezhesse magát.

Egyedi bútorok, asztalok, lépcsők, galériák, egyedi belső ajtók, illetve bármilyen egyéb fából készült kiegészítő elkészítését vállaljuk.

Egyedi termékeink színvonala garantált!

 • EGYEDI IGÉNYEK SZERINT DOLGOZUNK

 • SAJÁT CNC MEGMUNKÁLÓ KÖZPONTUNK VAN

 • 1000 M²-ES ASZTALOSÜZEMMEL RENDELKEZÜNK

 • NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

 • A TERMÉKEKET 3D LÁTVÁNYTERVEK VAGY FOTÓK ALAPJÁN IS ELKÉSZÍTJÜK

Ajánlatkérés

Kontakt

Ne elégedjen meg a halomra gyártott készítményekkel, válassza az egyedi épületasztalos, illetve belsőépítészeti termékeinket! Kérjen ajánlatot tőlünk!

 • Topa Viktor

 • +36 20 352 2354

 • topaviktor@hasz.hu

Referencia

Szakmai Cikkek

További tudnivalók

Belsőépítészeti termékeink

A belsőépítészetben a kényelem ugyanolyan, vagy talán még fontosabb, mint az esztétikum.

A bútorok elhelyezése döntő fontosságú a helyiség használhatóságánál. A tárgyak oda kell, hogy kerüljenek, ahol a legjobban érvényesülnek, és a legkevésbé gátolják a közlekedést.

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk megvalósítani az Ön lakberendezési ötleteit!

Belsőépítészeti megoldásaink sokat segíthetnek Önnek is, a lakás bármely területéről is legyen szó!

 • Konyhabútor

Minden háziasszony szép, igényes és praktikus konyhabútorra vágyik. Ezek az igények leginkább az egyedi tervezésű konyhabútorral elégíthetők ki, amely optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret. A bútor összes része méretre szabható, pontosan beilleszthető az adott helyekre, tehát minden részét úgy alakíthatjuk, ahogy mi szeretnénk.

Cégünk 20 éve foglalkozik konyhabútor készítéssel és a hozzátartozó kiegészítők gyártásával. Többek között egyedi méretű és formatervezésű konyhaajtót, szekrényt, asztalt, széket, polcot, munkalapot és takaró panelt is tudunk gyártani. Tehát segítségünkkel tulajdonképpen a teljes konyháját be tudja rendezni, már csak el kell döntenie, hogy mire vágyik!

Az egyedi bútorgyártás legnagyobb előnye, hogy a méreteket az Ön szükségletei szerint gyártjuk le, figyelembe véve a különleges kéréseit, illetve a konyhája egyedi adottságait.

A konyhabútor megtervezése során szakértő munkatársaink praktikus tanácsokkal és célszerű lakberendezési ötletekkel segítik Önt álmai konyhájának megtervezésében!

A praktikusságon kívül az egyedi konyhabútor gyártás másik lényeges előnye, hogy Önnek csupán meg kell terveznie a konyha elemeit, és nem kell hosszú napokat a boltokban tévelyegnie. Álmai bútorát nem kell felkutatnia, csak mondja el kollégáinknak, hogy mire vágyik és ők létrehozzák Önnek!

 • Nappalibútor

A lakás központi helyisége a nappali, ugyanis a legtöbb időt itt töltjük, illetve a vendégeinket is itt ültetjük le. Emiatt kifejezetten fontos a nappali domináns bútorzata, hogy az a kényelem és a funkcionalitás mellett pozitív és hangulatos összképet közvetítsen, ahol nem csak mi, hanem a vendégeink is otthonosan érezhetik magukat. Ezeknek az elvárásoknak a HÁsZ Kft. által tervezett nappalibútorok teljes mértékben megfelelnek.

Az egyedi tervezésű nappali egyik előnye, hogy elkápráztathatja vele vendégeit, ugyanis a különleges bútorzat kellemes hatást biztosít otthonának. Személyre szabott bútorát úgy tervezheti meg, ahogy csak akarja. A kereskedelmi forgalmazásban megtalálható darabok mindig az adott kor stílusát tükrözik, Ön azonban ettől teljesen eltérő bútorzatot is megálmodhat magának. Az aktuális divatirányokat is kitalálta valaki, miért ne találhatna ki Ön egy újat?

A nappalibútor egy egyszeri, hosszútávra szóló befektetés, amibe érdemes fektetni, hiszen a méret, illetve a forma az Ön igényeire van szabva.

 • Fürdőszobabútor

A fürdőszobára sok lakásban sajnos elég kevés hely marad, pedig a lakás egyik lényeges elemének tekinthető. A helyszűke miatt jól meg kell fontolni, hogy azt milyen szempontok szerint rendezi be.

Jól tudjuk, hogy a fürdőszobát milyen nehéz rendben tartani, a felhalmozódó termékek, tárgyak miatt. Emiatt mi olyan fürdőszobabútorokat készítünk, amelyek helyet biztosítanak minden szükséges fürdőszobai kellék, illetve piperecikk számára. A beépíthető elemek és a süllyesztett bútorok is különösen praktikusak ebből a szempontból, hiszen minden apróságnak elegendő helyet biztosítanak.

A reggeli ricsaj elkerülésére is figyelmet fordítunk, ugyanis teljes méretű tömör fából készült fiókjaink lágyan záródó funkcióval is rendelkeznek. Reggelente tehát nem kell aggódnia a kapkodás során csapott zaj miatt.

Az általunk tervezett fürdőszobabútorok tartós, gondosan összeválogatott anyagokból, valamint a magas páratartalomnak ellenálló felületkezeléssel készülnek. Így hosszútávon díszítik majd az Ön fürdőszobáját is!

 • Gyerekszobabútor

A gyerekszoba egy különleges része a lakásnak, amelyet mindenki megpróbál hangulatossá, barátságossá tenni, hiszen mindenki szeretné, hogy a gyereke a lehető legjobb körülmények között éljen.

Mi olyan jó minőségű, praktikus és gyerekbarát szobabútorokat gyártunk, amelyek mindenkinek egyénre szabott megoldást nyújtanak. A hagyományos bútorokban találhatók olyan részek, amelyek akár még veszélyesek is lehetnek a gyerekekre nézve. Az általunk gyártott gyerekszobabútorokon ilyen területek nincsenek, a gyerekek igényeit, méretét és biztonságát figyelembe véve készítjük el a bútorzatot.

Amennyiben nincs konkrét elképzelése, hogy milyen gyerekszobabútor lenne az ideális, bátran kérje ki szakembereink véleményét, akik a tervezési fázisban is szívesen állnak az Ön rendelkezésére! A költségkeretet előre megszabhatja, mi azt figyelembe véve ajánlunk Önnek terveket, így nemcsak a legjobb, de még költséghatékony megoldást is kínálunk.

 • Hálószobabútor

A hálószoba bútorzatnak a legnagyobb szerepe, hogy eltemethessük benne az évek alatt felhalmozott ruharengetegünket. Mi ebben is tudunk segíteni Önnek!

Óriási, akár beépített szekrényeket, igény estén gardróbot is létre tudunk hozni. Így kényelmesen elfér majd az összes ruházata, és megszabadulhat a kaotikus szekrényeitől. Az egyedi hálószobabútor, esetleg gardrób által megoldhatóvá válik a kényelmes és személyre szabott ruhaelrendezés.

 • Asztalok és székek

Egy mutatós asztal és az ahhoz passzoló székek rendkívül ízlésessé tehetik az otthonokat. Mi minőségi klasszikus fenyő és új faanyagokból készítünk egyedi méretű, a megrendelő igényeinek, elképzeléseinek teljes mértékben megfelelő fából készült asztalt és széket.

Legyen bármilyen egyedi elképzelése, mi megvalósítjuk azt!

 

Épületasztalos termékeink

Felkészült szakembereink felszerelt asztalosműhelyünkben, helyszíni felméréssel, szereléssel, szállítással vállalják épületasztalos munkák elvégzését is, méghozzá rövid határidővel!

Az épületasztalos kivitelezés területén a fő termékeink az ajtók és az ablakok, de egyéb munkákat is örömmel vállalunk.

 • Nyílászárók

A nyílászárók a lakás egyik központi elemei. Befolyásolják a hőszigetelést, a zajszűrést, mindemellett nagy hatással bírnak az otthona stílusosságára is. Érdemes jól megválasztani az ajtókat és ablakokat, hiszen kitűnő hang és hőszigetelést biztosíthatnak, ami sokat javíthat a lakás komfortosságán. A modern nyílászárók tehát, biztonságot, kényelmet és egyben energiamegtakarítást is jelenthet Önnek!

A nyílászárókba érdemes fektetni, mivel jelentős hatással lehet villany- és gázszámlájára, nemcsak pillanatnyilag, hanem a következő évtizedekben is.

Legyen szó új vagy már elkészült házról, ajánlott szorosan záródó, jól hőszigetelő nyílászárókat beszerezni. Kiváló minőségű klasszikus fenyő és új faanyagokból is készítünk egyedi méretű ablakokat és ajtókat.

A két és háromkamrás üvegezésű energiatakarékos ablakaink még a passzívházak által támasztott igényeknek is megfelelnek. Cégünk speciális beltéri hőszigetelő anyagokkal biztosítja padlójának, falainak melegét, amely hatékony, gazdaságos, rövid időn belül megtérülő olcsó beruházás mindenki számára!

Asztalosműhelyünkben rövid határidővel vállaljuk belső nyílászárók, ablakok, ajtók készítését, egyedi méretben is.

A lakása komfortosságát tovább növeljük árnyékolástechnikai kínálatunkkal: szúnyoghálóval, redőnnyel, reluxával, zsalugáterrel, harmonika ajtóval, illetve napellenzővel.

 • Lépcső

A beltéri lépcsőknek igen sok fajtáját különböztethetjük meg. Az ormótlan lépcsőktől kezdve, az igazán mutatós darabokig sok típussal találkozhatunk. Ha nem akar mellényúlni, válassza a HÁsZ Kft. egyedi tömörfa beltéri lépcsőit.

Lépcsőink belsőépítészeti értéke igen magas, mivel anyaga természetes és szép, rendkívül jól formálható. A lépcső kis önsúlya mellett nagy teherbíró képességgel rendelkezik.

A HÁsZ Kft. az utóbbi 20 évben több száz lépcsőt tervezett és épített meg. Tapasztalatunk garantálja a letisztult szerkezetű, igényes tömör fából készült beltéri falépcső tökéletes megtervezését és kivitelezését.

A lépcsőkészítésben figyelünk az alaposságra, minden lépcsőt kézműves munkával készítünk el. A falépcső gyártását az ország egész területén biztosítjuk.

 

Különleges termékeink

Kivitelezéseink során egyre gyakoribbá vált az egyedi asztalos munkák iránti kereslet. Ezen szükségletek kielégítésére 1993-ban alakítottuk ki az asztalosműhelyünket.

Igyekszünk vevőink minden igényét kielégíteni, így speciális, egyedi elképzelésekkel is bátran kereshetnek minket! Mi a kihívásoktól nem riadunk vissza, sőt szeretjük azokat.

Lakjon bárhol, legyen bármilyen egyedi kívánsága, mi teljesítjük azt!

Miért jobb az egyedi, mint a sorozatgyártmány?

Az egyedi belsőépítészeti és épületasztalos termékek tökéletes alkotóelemei lehetnek az otthonának. A sorozatgyártmányok nemcsak átlagosak, de még sok kivetnivalót is találhat rajtuk. A különleges asztalosipari megoldások minden elvárásának megfelelhetnek!

Az egyedi gyártású termékek előnyei:

 • A méretre szabott bútor használhatósága személyre szabott, hiszen úgy tervezzük meg a bútorokat, hogy az funkciójának maximálisan megfeleljen és az Ön igényeit is tökéletesen szolgálja.
 • A terek kihasználtsága praktikusabb, a bútor tartósabb és sok esetben olcsóbb, mint a kereskedelmi forgalmazásában kapható, nem egyedi méretre és igény szerint gyártott bútorok.
 • A konyhabútorok esetében a szabványmérettől eltérő gépeket is könnyedén be tudjuk építeni a bútorzatba, így a helykihasználás sokkal jobb lesz. A személyre szabott tervezéssel, a konyha jóval észszerűbb berendezése lehetséges.
 • A költségkeretet Ön szabja meg, mi eszerint ajánlunk termékeket.
 • Különleges technikai megoldások kérhetők, mint például a szekrények hangtalan záródása.
 • Lakása berendezésében az egyéniségét is megjelenítheti, saját elképzeléseit maradéktalanul megvalósíthatja.
 • Egyedi gyártás esetén kiválaszthatja a termékek színét, anyagát, stílusát. Ha Önnek úgy tetszik, akár egymásnak teljesen ellentmondó stílusokat is kombinálhat egymással. Mindent úgy alakít, ahogy Önnek megfelel!

A kereskedelmi forgalmazásban található termékek az Ön kívánságait sem elégítik ki? A lakását stílusossá és komfortossá szeretné tenni? A HÁsZ Kft. segít Önnek megvalósítani a különleges elképzeléseit, szakembereink támogatásával kitalálhatja, hogy mivel dobhatná fel az otthonát!