Állványbérlés

Ha a magasban kell dolgoznia, mi garantáljuk a biztonságát!

Cégünk állványbérléssel és építéssel is egyaránt foglalkozik. Több mint 8000 m² állványrendszerrel rendelkezünk, amely a szoros gyártói kapcsolatoknak köszönhetően tovább bővíthető.

Családi házak, társasházak, panelházak speciális szaképítését és állványozását vállaljuk. Tapasztalatainkat az építőipari és a rendezvényes állványozásból merítettük. Az egyszerű homlokzatitól, az átjáró hidak terítékes, rácsos, tartós kialakításáig készítünk állványzatokat. Rendezvényes állványozásban, a színpadok, a lesikló rámpák, a nézőterek kialakítását is megoldjuk.

Projektjeinknél maximális szakmai hozzáértésünket adjuk, a kivitelezésben pedig igény szerint helyezzük el az állványokat, a vonatkozó szabályok betartásával.

Állványozás

Tőlünk megéri állványt bérelni!

  • MODERN LAYHER ÉS GRAF ÁLLVÁNYRENDSZEREINK VANNAK

  • ÉVENTE MEGKÖZELÍTŐLEG 150 000 M² FELÜLETET ÁLLVÁNYOZUNK

  • MAXIMÁLIS SZAKMAI HOZZÁÉRTÉSSEL RENDELKEZÜNK

  • AZ EGYSZERŰTŐL A BONYOLULTIG ÉPÍTÜNK ÁLLVÁNYRENDSZEREKET

  • A HATÁRIDŐK PONTOS BETARTÁSA MELLETT DOLGOZUNK

Ajánlatkérés

Kontakt

A HÁsZ Kft. a magasban is támogatja Önt! Érezze magát biztonságban, béreljen tőlünk állványzatokat. Keressen minket bizalommal!

  • Csonka Rita

  • +36 70 613 0400

  • info@hasz.hu

Referencia

Cikkek

Állványtípusok

Az állvány kifejezése alatt legtöbben a homlokzati állványozásra gondolnak, és fel sem merül bennük, hogy valójában az állványzatok széles körét különböztethetjük meg. A következőkben a különféle állványtípusokat ismertetjük, hogy Önnek könnyebb dolga legyen, amikor állványbérlésre kerül majd a sor!

Homlokzati állványok

A homlokzati állványokkal sokszor találkozhatunk az utcákon, ugyanis ez a leggyakrabban használt állványtípus. Nagy függőleges falfelületre, keskeny állványszélességgel, jellemzően szigetelési, festési munkálatokhoz biztosítanak tökéletes, biztonságos terepet.

A homlokzati állványozás esetében számos munkaszint helyezhető egymásra, amelyek leggyakrabban megközelítőleg két méterenként vannak kialakítva. Az állványok terhelhetőek, és könnyedén átjárhatóak. Létrás, valamint akár lépcsős feljutási lehetőség is biztosítható. Utóbbi esetében az állványzaton folytatott munkálatokat nem zavarja meg a közlekedés, biztonságosabb, azonban általában költségesebb is.

A homlokzati állványaink megfelelnek a szakmai elvárásoknak és eleget tesznek a jelenlegi szabványoknak is. Az építőipari állványok gyártása során a termékek minőségét tesztek biztosítják, így valósítható meg, hogy állványaink maximálisan biztonságosak és megbízhatóak.

Homlokzati állványrendszereink kiválasztásában munkatársaink segítenek Önnek! Szakmai tanácsokkal állnak a rendelkezésére, hogy együtt megtalálhassák a legbiztonságosabb és legköltséghatékonyabb megoldást.

Célunk, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen, kollégáit biztonságban tudhassa, szakszerű és a lehető legkényelmesebb módon végezhessék munkájukat.

Bármilyen létesítményről is legyen szó, állványrendszerünk tökéletes választás lehet!

Guruló állványok

A nagy belmagasságú belső terek, csarnokok, illetve garázsok mennyezeti és oldalfali munkáihoz ideális választás lehet a guruló állványzat. A gördülő állvány csak abban az esetben megfelelők, amennyiben az elvégzendő munka szakaszos kivitelezése is lehetséges, a beállványozandó felület melletti terep egyenletes, tehát a síkja vízszintes és megfelelő terhelhetőségű.

A guruló állványzat meglehetősen praktikus megoldás, hiszen könnyedén áthelyezhető egyik pontból a másikba, nem kell az állvány körülményes építésére szánni az időt.

A munka magasságától függően fali rögzítések, kitámasztások és ellensúlyok elhelyezése is szükségessé válhat, hogy a munkafolyamatokat valóban biztonságosan tudja elvégezni.

Az állvány kerekei nem rongálják a terep felületét, tehát a burkolatok anyagának megóvása biztosított. A burkolattól és a terhelhetőségtől függően többféle kerék alkalmazható. Ezeknek köszönhetően akár lépcsőzetes terepen is megoldhatóak a kisebb munkamagasságú állványok alkalmazása. Az állványzatokra speciális, fékezhető kerekek is szerelhetők.

Az optimális állvány kiválasztásához tudni kell az átalakításra szoruló munkafelület méretét és magasságát, ismerni kell, hogy milyen mértékű terhelhetőségre lesz szükség, illetve a terep minőségével is tisztában kell lenni. Mindezek mellett nyilván azt is tudni kell, hogy zárt térben, esetleg szabad térben kívánja majd használni az állványzatot. Ezen információk birtokában segíteni tudunk Önnek a munkálatokhoz alkalmas állványzat kiválasztásában.

Ipari- és térállványok

Az ipari létesítmények, tetőszerkezetek, kupolák építésénél, felújításánál az ipari- és térállványok alkalmazása az elterjedt. Ebben az esetben a homlokzati állványokhoz hasonlóan nagy felszínen végeznek munkálatokat, csak vízszintes felületen.

Az ipari- és térállványzatok kiépíthetők akár homlokzati állványok összeépítésével, vagy moduláris állványrendszerek segítségével is. Utóbbi  szinte bármilyen alakú, felépítésű objektumnál alkalmazható, ugyanis az elemek számos méretarányban megtalálhatók.

Állványzataink gazdaságosak, bármilyen felületre alkalmazhatók, teherbíróak, nem mellesleg természetesen rendkívül biztonságosak.

Állványrendszereink maradéktalanul megfelelnek a szigorú előírásoknak, illetve minden szükséges engedéllyel rendelkeznek. Elemeinkből szinte bármilyen  homlokzati, megtámasztó, alátámasztó és térállvány kiépíthető.

Speciális állványzatok: színpadok, lelátók

Az ipari- és térállványokat jellemzően nem csak ipari környezetben alkalmazhatjuk, hiszen speciálisnak mondható helyzetekben is találkozhatunk velük. A térállványok tökéletesen alkalmasak színpadok, lelátók, dobogók és nézőterek megépítéséhez is. Tapasztalataink jelentős részét ebből, tehát a szórakoztatóiparban alkalmazott, rendezvényes állványozásból merítettük.

Mi nemcsak az építőiparban, de a szórakoztatóiparban is jártasak vagyunk! Menjen biztosra, rendezvénye legyen sikeres, válassza a HÁsZ Kft. szolgáltatásait!

Mire használhatók az állványzataink?

A különféle állványtípusok felhasználása sokrétű, ugyanis többféle munkához használhatóak. Az egyszerű állványzatoktól a bonyolultakig mi mindent megoldunk, ugyanis nagy szakmai hozzáértéssel rendelkezünk. Kivételes állványkapacitásunknak köszönhetően nincs olyan munkaterület, amit ne tudnánk megoldani.

A minőségi GRAF és LAYHER állványtípusok mindenben megoldást kínálnak Önnek!

Új létesítmény építése

Kisebb épületek vagy nagyobb beruházások létrehozásáról is legyen szó, az állványzatok nélkülözhetetlenek. Ezek nélkül az épület nem fejezhető be, nem kivitelezhetőek a szigetelési, illetve a festési munkálatok, tehát az állványok mindenképp szükséges alkotóelemei minden építkezésnek.

Cégünk a kivitelezésben rendkívül rugalmas, valamint a személyes ügyfélkezelést tartjuk szem előtt.

Felújítás

Családi- és társasházak vagy éppen nagyobb irodaházak felújítása során is fontos, hogy költséghatékonyan és lendületesen haladjanak az építési munkálatok. Ehhez kiváló segítséget nyújtanak az állványrendszereink.

Rekonstrukció

A műemlékek külső és belső rekonstrukciója során precíz, óvatos munkát kell folytatni, hiszen vigyázni kell az épületre. Kivételes állványkapacitásunknak köszönhetően bármilyen méretű műemléket be tudunk állványozni, és biztonságosan folytathatja a rekonstrukciót.

Rendezvények

A rendezvényes állványozáshoz speciális állványokra van szükség, amikkel nem rendelkezik minden cég. A HÁsZ Kft. azonban a szórakoztatóipari állványozásban is jártas, ugyanis a színpadok, lesikló rámpák, nézőterek kiépítését is vállaljuk.

Az igazán jó állványzat jellemzői

Ön is az ideális állványt keresi, de nem tudja, milyen szempontok szerint válasszon? A tökéletes állványzat kiválasztása lehetetlen, ha nem ismeri, hogy milyen tulajdonságokkal is kell bírnia azoknak. Mi segítünk Önnek, hogy ne elégedjen meg egy középkategóriás állvánnyal, ismerje meg az optimális állványrendszer legfőbb tulajdonságait!

Biztonságos

Az állványzatok egyik legnagyobb szerepe, hogy a munkavégzés teljes biztonságban folyjék, a kollégák magabiztosan, teljes nyugalomban végezhessék feladataikat. Nincs is attól rosszabb, amikor egész nap félelemben, a balesettől tartva, egy ingatag felületen kell dolgoznia valakinek. Ez nemcsak ellehetetleníti a munkát, de még akár a felmondáshoz is vezethet.

Egy igazán jó állványzat teljes stabilitást, biztonságot nyújt mind a felépítési fázisban, mind az ezt követő munkavégzés során. Jól összerakott, pontos elemekből áll, így a szerkezet meginghatatlan, a munkavégzés közbeni balesetek lehetőségét a minimálisra csökkenti. Ennek köszönhetően a munkafolyamatok gördülékenyen, probléma nélkül folyhatnak.

Terhelhető

Az állványzatokon általában sok ember tevékenykedik, akik nehéz anyagokkal, szerszámokkal dolgoznak. Mindezekre szükség van, hiszen a munkájukat csak így tudják elvégezni, tehát a szerkezetet a szerepéből adódóan nem lehet kímélni.

Az általunk is használt GRAF és LAYHER állványtípusok tartós, minőségi alapanyagokból, modern technológiával készülnek, így rendkívül nagy teherbírású rendszerek. A nagy terhek nem ingatják meg az állványainkat, gond nélkül stabil képes maradni. A gyorsaság, hatékonyság maximalizálása érdekében párhuzamosan többen is dolgozhatnak az állványainkon, veszélytelenül.

Összeszerelhető

Az érdemi munkálatok nem kezdődhetnek el, amíg az állványzat nincs összeszerelve. Egy építésvezető sem szeretné, hogy az állványzatok összerakására több napjuk rámenjen, hiszen ez rendkívül hátráltathatja a munkafolyamatokat. Emiatt a könnyedén összerakható állványrendszer kiválasztása a célszerű.

A HÁsZ Kft. állványzatai kevés alapelemből állnak, így néhány egyszerű mozdulattal gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők. A könnyű keretek, illetve az ergonomikus kialakítás segíti a lendületes felépítési folyamatot.

Nálunk nemcsak strapabíró, biztonságos, hanem könnyedén összeszerelhető állványokat találhat! Termékeink mindenben az Ön munkáját segítik!

Gazdaságos

Az igazán jó állványzat gazdaságos választás, ugyanis minden szempontból megkönnyíti a munkát, tehát a folyamatokat felgyorsítja és leegyszerűsíti.

Állványzataink egyszerű és méretpontos elemei idő- és költségmegtakarítást is jelentenek, ugyanis kevés alapelemből és kis munkaerő ráfordítással állíthatók össze. A minőségi állványzatokba való befektetés tehát hosszútávon mindenképp megtérül.

Alakítható

Az állványok elemeinek alakíthatósága, kombinálhatósága, rugalmassága kifejezetten lényeges szempont. Mindezek a tulajdonságok az általunk használt szerkezeteknek lényeges elemei. Rugalmas, átfogó elemkínálattal rendelkezünk minden felmerülő helyzetre.

Az előírásoknak megfelel

Az állványzat kiválasztása során arra is oda kell figyelni, hogy megfelel-e az a különböző előírásoknak. A HÁsZ Kft. állványai minden építési területen alkalmazhatóak, megfelelnek az összes előírt szabványnak és munkavédelmi előírásnak.

Ne elégedjen meg egy középkategóriás állványzattal! A választás során figyeljen oda arra, hogy az összes pozitív szempont érvényesüljön. Munkatársaink segítik Önt a döntésben, hogy sikerüljön megtalálnia a tökéletes állványrendszert!

Az állványzatok építési szempontjai

A komolyabb, nagyobb építőipari munkákhoz már nem elegendőek az egyszerűbb emelő- és magasító szerkezetek. Ezekhez a teendőkhöz már szükségesek az állványzatok, amelyek felépítésénél megbízható és gyors munkára van szükség. Mi a GRAF és LAYHER állványtípusainkat nem csak bérbe adjuk, de segítünk a megfelelő szerkezet felépítésében is.

Az építés során rugalmasak és együttműködőek vagyunk. Amennyiben a kezdeti tervben valami elcsúszott, tehát például néhány centivel arrébb került az állványzat, mi hajlandóak vagyunk áthelyezni azt. Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak!

A stabil, biztonságos állványzatok kiépítéséhez komoly szaktudásra van szükség. A szakemberek megtalálása és összehangolása nehéz feladat lehet. Cégünknél azonban a legmegbízhatóbb szakemberek dolgoznak, akik sokéves rutinnal rendelkeznek. Általunk elkerülhetőek az esetleges nehézségek, időveszteségek, az állvány telepítése során pontosak és alaposak vagyunk.

A jó állvány kialakításához tervezés, felmérés és precíz kivitelezés szükséges. Cégünk már az állványépítési igény felmerülésekor segít Önnek, a kiválasztási folyamat során hasznos tanácsokkal látjuk el. Kivitelezőink tapasztalata garancia a problémamentes telepítésre!