• pic
 • pic
 • pic
 • pic
 • pic
 • pic
0
pic
Cím:
Mob.:
E-mail:
2000 Szentendre, Vadkacsa u. 7.
+36 20 949 2144 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

pic
 • Épületek szerkezetépítése
 • Lakóépületek teljeskörű kivitelezése
 • Belsőépítészeti szakmunkák
 • Faipari munkák, nyílászárók, falépcsők
 • Munkagépek, Teherautók bérbeadása
 •  

   

   

   

  pic
  A „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásról” szóló 1295/2016 (VI.13.) Korm. határozat és a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás felhasználásának feltételrendszeréről” szóló 1517/2016. (IX.23.) Korm. határozat alapján a Támogató PM_KKV_2016 számon, „mikro, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” címmel pályázati felhívást és pályázati útmutatót (a továbbiakban: pályázati felhívás) tett közzé. Cégünk, a "HÁsZ" Építőipari Kivitelező és Tervező Korlátolt Felelősségű Társaság, a pályázati felhívásra PM_KKV_2016/22 számon pályázati dokumentációt (továbbiakban: pályázat) nyújtott be és nyert meg.

  pic
  pic
  Cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "A "HÁsZ" Kft. kapacitásbővítő beruházása" című, GINOP-1.2.2-15-2015-00466 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 14 160 191 Ft azaz tizennégymillió-százhatvanezer-százkilencvenegy Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

  pic

  Partnereink


  logo 03Hofstädter cégcsoport

  Az összesen közel 200 főt foglalkoztató, pilisvörösvári Hofstädter cégcsoport vállalkozásai családi vállalkozások. Magas infrastruktúrájú területeken elhelyezkedő telephelyeinken, építőiparhoz kapcsolódó tevékenységeket végzünk, ebben az évben várhatóan a 6 milliárd forint nettó értéket is meghaladó éves árbevétellel. A cégcsoport munkáját a családi összefogás jellemzi. A jogilag önálló szervezetek vezetői a család egyes tagjai.

  Kereskedelmi tevékenységünk ezen felül a magyar piacon jelenlévő vezető építőanyag gyártók anyagainak forgalmazását is jelenti. Földrajzi helyzetünknek és kereskedelem politikánknak köszönhetően, az egy anyagcsoportból általában a legjobb minőséget gyártó egy partnerrel dolgozunk, ebből kifolyólag az általunk forgalmazott termékek majd mindegyikében piacvezető szerepet töltünk be. A forgalmazott termékek mindegyikéhez, a megkívánt alapszolgáltatásokon felül, minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Cégünk 2008-ban csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz www.uj-haz.hu ezzel is biztosítva cégünk hosszú távú fejlődését a versenyképességünk erősítését.

   

  logo 34Grand-Ács Kft.

  Grand-Ács Kft. Tetőcentrum 2083 Solymár. Külső vasút út Tel.: 26/363-042 Fax: 26/560-004 H-P: 7-17, Sz: 7-12

  Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló – a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

  Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Forgalmazott termékeinknél és kísérő szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk, ISO minőségirányítási rendszerünk 2002 óta működik.
  Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.

  Folyamatos fejlődésünk eredményeként a "GRAND-ÁCSSZERKEZET" 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került. Az előre gyártott ácsszerkezet a legmodernebb nyugati technológiával készül, magas hőszigetelő értékű, kiváló minőségű készházainknak is ez alkotja a vázát.

  Bízunk abban, hogy Ön igazi partnerre talál bennünk! További kérdések esetén állunk rendelkezésére a fenti elérhetőségeken.

   

  logo 40Lambda Systeme Kft.

  Cégünk neve – immár közel 20 éve - garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag kereskedelem területén.
  A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés – szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.
  Cégünk

  •    magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek
  •    épületgépészeti szigetelések
  •    szárazépítési ( gipszkarton és álmennyezet ) rendszerek

  forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.
  A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt 18 évben. Jelentős szakkereskedővé váltunk. Növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja.

   

  logo 06Jaf Holz Ungarn Kft.

  A Frischeis Holding
  A Jaf Holz Ungarn Kft. az osztrák piacvezető fakereskedő a J.u.A. Frischeis GmbH 100 %-os tulajdonú leányvállalata. A céget 1948-ban alapította Josef és Antonia Frischeis Stockerauban, egy a Bécstől 15 km-re fekvő kisvárosban. A vállalat azóta 14 országban, több mint 52 kirendeltséggel van jelen, és 1800 főt foglalkoztat. Árbevétele 2007-ben elérte a 420 millió eurót, és Közép-Európa vezető fakereskedelmi vállalkozásaként tartják számon. A holding fő tevékenységi köre falemezek, fűrészáruk, furnérok, építőanyagok, belsőépítészeti termékek forgalmazása, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatások.

  A Jaf Holz Ungarn Kft.
  Cégünk a Jaf Holz Ungarn Kft. célkitűzése, hogy Magyarország első számú faipari alapanyag-szállítójává váljon az asztalosok, bútorgyártók, építőipari kivitelezők, illetve a barkácsáruház-hálózatok számára. A vállalat széles, innovatív termékeket is felölelő szortimentjével, az egész országot lefedő kirendeltség- illetve területi képviselő hálózatával, valamint magas szintű kapcsolt szolgáltatásaival folyamatosan arra törekszik, hogy mind ügyfél, mind munkatárasai, mind pedig környezete számára megbízható partner legyen.

   

  logo 20DOKA

  A Doka legfőbb erőssége az építőipari cégeknek a helyszínen nyújtott professzionális tanácsadásban és támogatásban rejlik. A Doka csoport a több, mint 70 országban található több, mint 160 értékesítési és logisztikai székhellyel kitűnő teljesítményű értékesítési hálózattal rendelkezik, így a gyors és professzionális anyag rendelkezésre bocsátás és műszaki támogatás garantált - függetlenül építkezése méretétől és összetettségétől.

   

  logo 32BauSysteme 92

  Vállalatunk fő profilja a szárazépítészeti (gipszkarton és álmennyezeti) rendszerek, valamint szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, szigetelő vakolatok) forgalmazása. A hazánkban fellelhető (és vásárlóink igényei szerint bővülő) választék teljes spektruma, az országos telephelyeinken elérhető bőséges raktárkészlet, valamint a BauSysteme 92 közismerten magas színvonalú szolgáltatásai tették cégünket kiemelkedővé a gipszkarton, álmennyezet és szigetelés piacán.
  Előnyeink között említhető továbbá, hogy a hagyományos technológiákhoz viszonyítva a kivitelezés megvalósulási ideje nagymértékben csökkenthető az általunk forgalmazott legmodernebb, prémium minőségű szárazépítészeti termékek alkalmazásával.

   

  logo 09PROFI–BAUSTOFFE

  Az Ernstbrunner Kalktechnik GmbH többek között a jónevű PROFI–BAUSTOFFE és más termékek előállítója. A vállalkozás 1883-as alapítása óta a minőség és megbízhatóság elkötelezett híve. Főként kiváló minőségű építőanyag-rendszerek – falak, padlók, homlokzatok és kertek építőanyagának fejlesztésével, előállításával és forgalmazásával foglalkozik.

   

  logo 30TERC

  A TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működésének kezdete egybeesett a magyar építő- és építőanyag-ipar szerkezeti átalakulásával, amely az állami nagyvállalatok felbomlásával, a tevékenységek decentralizálásával, a munkaviszonyok megváltozásával, illetve a termékstruktúra műszaki korszerűsítésével, kibővítésével jellemezhető. Vállalkozásunk több mint 20 éve áll egyre bővülő szolgáltatási, értékesítési tevékenységeivel partnerei rendelkezésére, ezért az építőipar, az építőipari információ, valamint az informatika területén dolgozó szakembereknek nagy valószínűséggel nem kell bemutatnunk a TERC Kft-t. Társaságunk minden évben több mint 10.000 partnerrel áll kapcsolatban, akik között építőipari tervezők, beruházók (megrendelők), mérnöki irodák, kivitelezők, építési műszaki ellenőrök, felelős műszaki vezetők, szakértők, az építésfelügyelet területén dolgozók egyaránt megtalálhatók. A TERC Kft. (mint az 1965-ben a fenntartással foglalkozó építőipar bázisintézeteként alapított Fővárosi Építőipari Üzemgazdasági és Ügyviteltechnikai Iroda – FÜTI – ez irányú szakmai jogutódja) tevékenysége alapvetően az építőipari szakmai kiadványok - Normagyűjtemények, Egységárgyűjtemények, Anyagárjegyzékek -, valamint ezeken alapuló Építőipari Vállalkozói Programrendszerek készítésére, illetve forgalmazására irányul, illetve egyéb építőipari információs szolgáltatásokat nyújt. 2010-ben a TERC Kft. bár csak 20 éves volt, de jogutódlással már 50 év tapasztalatával rendelkezett.

   

  NEMESGÉP 2000 Zrt.

  A cég fő tevékenysége a mélyépítési szakágazat, ezen belül mindennemű, gépi erővel végezhető földmunka, bevásárlóközpontok, raktárépületek, irodaházak mélygarázsainak, autópályák földmunkái, területrendezési munkálatok, sávalap ásás, csatornázás, pincetömb kiemelés, épületbontások, ömlesztett áruk közúti teherszállítása.

  Vállalkozásunk új, korszerű gépparkkal, tehergépjárművekkel törekszik partnerei teljes körű megrendelői igényeinek kielégítésére, teljesítésére.

  Cégünk kiterjedt partnerkapcsolata alkalmassá tesz minket arra, hogy a földmunkáktól az alapozásokon és a szerkezeteken keresztül a befejező és szakipari munkákkal együtt komplett építményt hozzunk létre.

  ......Minőség...... Megbízhatóság......Pontosság......

   

  logo 38Johnny Servis Kft

  A Johnny Servis Kft az egyik vezető mobil toalettkölcsönző cég a közép ás kelet- európai piacon. Irodáink megtalálhatóak Csehországban, Moraviában, Magyarországon, Szlovákiában illetve minden 20 milliónál nagyobb városban. Többek között foglalkozunk mobil illemhelyek, mosdók ,zuhanyzók , kerítések szaniter utánfutók,mobil iroda és raktárkonténerek bérbeadásával és eladásával. Mindezek mellett party szervízzel és árvízvédellem is foglalkozunk.
  Cégünk több mint negyven éves Kanadából indult tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére, az említett területeken. Sokrétű és igen magas szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére építőipari ,kúltúrális és sport eseményeken, zenei fesztiválokon, illetve magáncélokra és családi összejövetelekre.

   

  logo 41SAMATA

  Cégünk 1993-ban alakult vas- és acélipari termékek forgalmazására.
  Felismerve a kiskereskedelemben rejlő gazdasági lehetőségeket, megnyitottuk vidéki telepeinket. Törekedve arra, hogy vevőink megtalálják az általuk felhasználni kívánt anyagokat, bővítettük az árukínálatot, illetve folyamatosan töltöttük fel meglévő készleteinket.
  Vevőink igényeinek kielégítése érdekében a hazai beszállítóink mellett, külföldi kapcsolatainkat is kihasználva, lehetőségünk nyílt Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból is importálni.
  A piaci igények növekedésével, társaságunk betonacél megmunkálással és helyszíni betonacél szereléssel bővítette profilját, melyet statikai tervek alapján végez. Igény szerint, a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott termékeket az ország bármely pontjára kiszállítjuk.
  Partnereink között megtalálhatók az egyéni építkezők/építtetők, továbbá hazánk meghatározó építőipari- és szerkezetépítő cégei.
  2003-ban ISO minősítésbiztosítási rendszert vezettünk be. Több lépcsős ellenőrző rendszerünk, mely a Cégen belüli minőséget érintő minden folyamatra kiterjed, biztosítja a magas színvonalú munkavégzést.
  A termékek és szolgáltatások minőségéért minden dolgozónk felelősséget vállal.

   

  logo 12CEMEX

  A CEMEX a világ egyik vezető cége a cement, a készbeton, továbbá más építő anyagok gyártásában és értékesítésében, működése elsősorban a legdinamikusabb cement piacokra koncentrál a világ négy kontinensén. A CEMEX egyesíti a helyi piac mélyre ható ismeretét globális hálózatával és számítógépes rendszerével, így biztosítva világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat Vásárlóinak, az építkező magánszemélytől a nagy iparvállalatokig.
  A világ egyik leghatékonyabb cementgyártói vagyunk. Ezt az egyértelmű versenyelőnyt a magas szintű információs és termelési technológia hatékony alkalmazásával értük el globális hálózatunkon keresztül, magas szintű termelési gyakorlattal, átfogó szaktudással, méretünkkel és földrajzi lefedettségünkkel.

   

  logo 25Novaglass

  Szakmai körökben közismert, hogy a polimerbitumen vízszigetelõ anyagok felfedezése és gyártás- technológiájának kidolgozása Olaszországban született meg  a 60-as években. A késõbbiekben létrejött Novaglass cég alapítói már ezekben az években részvettek a ipari méretekben megvalósítható modifikált bitumenes lemezek gyártásnak kifejlesztésében. Az olasz Novaglass Spa cég termékei 1990-ben jelentek meg a magyar piacon. A cég akkoriban szeretett volna Kelet-Európa felé nyitni, és a kínálkozó lehetõséget kihasználva rögtön az elsõ évben közel 100.000 m2  poliészter hordozójú APP modifikált bitumenes lemezt sikerült értékesíteni a magyar piacon.A gyors kezdeti sikerek után célszerûnek látszott egy önálló cég bejegyzése és mûködtetése. 1991 õsze óta az anyavállalat tulajdonában levõ  Novaglass Kft bonyolítja a modifikált bitumenes vízszigetelõ lemezek importját, valamint az olasz anyacég gyártmányaihoz Magyarországon beszerezhetõ alap-  és segédanyagok exportját.Csak olyan termékek lettek forgalmazásra kiválasztva, amelyek  magasan modifikáltak, korszerû poliészter hordózóval készültek és árban-minõségben  versenytársai lehettek a hazai gyártók felsõ árkategóriájú termékeinek.. Ez a választás igazolódott az elmúlt évek során.  A  Novaglass cég által forgalomba hozott termékeknél 90 % körüli  a  -15 C-os (az MSZ-nél szigorúbb UNI szerint mérve)  és 99,8 % a poliészter hordozójú termékek részaránya. 1996 júniusa óta a cég valamennyi termékén ott szerepel egy jel, az ISO 9001 minõségbiztosítási tanúsítvány jele.  Az SGS  ellenõrizte a Novaglass cég minõségbiztosítási és minõségellenõrzési rendszerét és azt a legmagasabb szabvány elõírásai szerint megfelelõnek találta. Az SGS a világ legnagyobb minõségtanúsító cége, amely szakmai hírnevét szigorúságával, függetlenségével és kikezdhetetlen tekintélyével alapozta meg.

   

  logo 22UNION Biztosító

  pic
  pic
  pic